Regionale online marketing

Meer klanten met regionale online marketing

Je hebt een bedrijf en wil meer klanten in je regio. Er zijn dan verschillende vormen van marketing mogelijk. Het probleem is alleen dat veel van deze manieren nogal prijzig zijn, waar nog eens bij komt dat het effect van deze vormen van marketing te betwijfelen is. Er is echter een goedkope vorm van marketing die gegarandeerd succes oplevert:  regionale online marketing door middel van zoekmachine optimalisatie. Regiopromotor is een bedrijf dat deze vorm van marketing als specialisatie heeft. Wij weten tot in de details hoe wij ervoor moeten zorgen dat een bedrijf gevonden wordt in Google, als iemand zoekt op de relevante branche en regio.

Regio online marketing met Regiopromotor

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing via zoekmachines en hebben door de jaren heen al meer dan 1.000 top tien posities in zoekmachines gerealiseerd. Het belang hiervan mag niet onderschat worden. Als iemand namelijk de moeite neemt om in Google een bepaald bedrijf of dienst op te zoeken, dan is de actiebereidheid al hoog. Met andere woorden: deze persoon zal na het vinden van het geschikte bedrijf naar alle waarschijnlijkheid meteen besluiten om een product of dienst aan te schaffen. Dit zijn de klanten waar een bedrijf toch graag bij onder de aandacht wil worden gebracht. Regiopromotor maakt dit mogelijk met behulp van onze online marketing op regionaal gebied. Samen met de klant bepalen we een aantal sleutelwoorden aan de hand waarvan deze wil dat het bedrijf gevonden wordt. Regiopromotor zorgt er daarna voor dat elk van deze sleutelwoorden een top tien positie oplevert. Dit werkt bij ons geheel op basis van ‘no cure no pay’, wat inhoudt dat er pas betaald hoeft te worden als de plekken in de top tien zijn gehaald.

Regionale online marketing: ideaal voor kleine bedrijven

Regio online marketing is een perfecte manier van marketing bedrijven voor eenmanszaken en zzp-ers. Deze hebben vaak geen groot budget ter beschikking voor promotie, terwijl het wel nodig is om promotie te maken en zo onder de aandacht te komen van mogelijke nieuwe klanten. Voor nog geen honderd euro per maand is een bedrijf bij Regiopromotor onder de pannen. Wij zorgen ervoor dat een bedrijf een top tien notering krijgt en ook behoudt. Op onze website staat een formulier waarmee een gratis analyse van de vindbaarheid van een website aangevraagd kan worden.

Gratis analyse per email?